A Travellerspoint blog

July 2012

Det nærmer seg avreise

20 °C

Hei!

Da er det bare tre dager igjen til jeg skal ut og reise alene. Jeg må innrømme at jeg har begynt å kjenne at nervøsiteten kryper seg nærmere og nærmere for hver dag som går, på tross av at det nok ikke har gått opp for meg ennå at jeg om noen dager befinner meg alene i Afrika. Forhåpentligvis vil jeg ikke føle meg helt alene når jeg først har kommet meg på plass, ettersom jeg skal bo med mange andre frivillige fra hele verden.

Jeg reiser til Zimbabwe lørdag 28. Juli, og kommer hjem rundt andre-tredje skoledag. Formålet med turen er å jobbe i tre uker som frivillig, hovedsakelig med barn på lokale barnehjem og skoler, og i tillegg med løver på stedet jeg skal bo. Jeg skal være i en nasjonalpark, midt i Zimbabwe. Antelope Park, stedet jeg skal bo, driver med et "lion release project" som jobber for å opprettholde løvebestanden i Afrika, som har sunket drastisk med tiden. Jeg jobber gjennom en organisasjon (African Impact) som driver med frivillige prosjekter flere steder i Afrika.

Planen er å skrive på denne siden underveis på turen og fortelle om hva jeg opplever mens jeg er borte, men vi får se hvor gode internettforholdene er. :)

-Tuve

Posted by Tuve 15:08 Archived in Norway Comments (3)

(Entries 1 - 1 of 1) Page [1]